söndag 30 november 2008

Kalas och Youth Zone

Igår var jag bl.a. på barnkalas hos Elin. Hon fyller snart 18 så hon ville ha ett sista barnkalas. Det var verkligen jätteskoj och jättetrevligt. Vi började med tårtan och den tårtan var verkligen speciell till sitt utseende. Hon hade format den som en slingrande huggorm. Minst sagt fantasifullt :) och den smakade bra också.
Efter det så begav vi oss till missionshuset där vi skulle leka lite. Bland annat lekte vi "Levande tipsrunda". Jag orkar inte förklara det, men det var kul i alla fall :)
Kalaset avslutades med en god middag. Vad maten hette vet jag inte, men den var god

Efter kalaset bar det av till Youth Zone. YZ är ett evenemang som tre kyrkor har tillsammans, ungefär en gång i månaden. Det är inte som en vanlig gudstjänst utan det är mer utåtriktat och roligare än en vanlig gudstjänst. Det är verkligen jätteskoj var gång.
Gårdagens tema var "Superhjältar". Man fick bl.a. se en modeuppvisning av några superhjältar, så som Stålmannen och Batman. När själva "gudstjänsten" var över så fortsatte det nere i källaren med musik, wii, fika och lite annat. Alltid lika roligt att vara på YZ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar